در نشست مشترك دكترسيدعلي اكبرصفوي، قائم مقام رئيس ومعاون برنامه ريزي و توسعه دانشگاه شيراز با دكتر السهلاوي، معاون اداري و مالي دانشگاه كوفه ،‌درخصوص فرصت هاي همكاري مشترك بحث و تبادل نظر شد.

اين ديدار در دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت و دكتر صفوي ضمن معرفي بخشي از توانمندي ها و تاريخچه ي دانشگاه بزرگ شيراز، اظهار داشت : رابطه ي آكادميك دانشگاه شيراز با كشور عراق كه داراي مشتركات فرهنگي و اعتقادي فراواني با ايران است، از اهميت بالايي برخوردار مي باشد.

وي، از آمادگي دانشگاه شيراز براي همكاري درزمينه هاي علمي، آموزشي و همچنين آموزش فارسي به دانشجويان و مدرسان زبان فارسي دانشگاه كوفه خبر داد واظهار اميدواري كرد : با امضا تفاهم نامه همكاري مشترك ، زمينه ي مناسبي براي گسترش ارتباطات ميان دو دانشگاه فراهم شود. دكتر السهلاوي نيز با ابراز خرسندي از حضور در دانشگاه شيراز، به معرفي اجمالي دانشگاه كوفه پرداخت.

معاون دانشگاه كوفه هم با اشاره به نزديكي فرهنگي دو كشور ايران و عراق، از علاقه ي اين دانشگاه به گسترش مناسبات و همكاري هاي دو طرفه سخن گفت و گسترش اين گونه همكاري ها را به نفع دو ملت عراق و ايران دانست.

شايان توجه است دانشگاه كوفه عراق دانشگاهي دولتي با قدمتي 30 ساله در شهر نجف اشرف است كه داراي 26 هزار دانشجو در مقطع كارشناسي و 2 هزار و پانصد دانشجوي كارشناسي ارشد و دكتري مي باشد.

دانشگاه کوفه 1
دانشگاه کوفه2